Jeg er født i 1962. Blev mor som 23-årig og har 3 dejlige børn og 1 bonusbarn og nu 9 børnebørn. Jeg har været gift i 26 år med børnenes far. Vi blev skilt i 2010.

Jeg bor på landet i bofællesskab med min datter, svigersøn og barnebarn.

Jeg blev uddannet Cand. Psyk. I 1992, siden autoriseret og efteruddannet klinisk indenfor voksen- og børnepsykiatri, supervision og systemisk og metakognitiv terapi og sexologi.

Min første ansættelse som psykolog var på Familieværkstedet i Esbjerg, hvor jeg arbejdede som familiebehandler, lavede psykologiske udredninger af truede børn og omsorgssvigtende forældre og var supervisor for familieplejekonsulenterne, samt faglig sparringspartner for ledelsen. (1992-1998)

I 1998-2001 var jeg ansat i Skærbæk Kommune, som leder af PPR og et familiehus.

I 2001 blev jeg kontaktet af et rekrutteringsfirma og opfordret til at søge stilling som Chefpsykolog for PPR, hvor jeg blev ansat og var indtil kommunesammenlægningen i 2007.  

Jeg tog MPM- Master of Public Management fra 2004-2006 ved siden af mit daværende fuldtidsjob som Chefpsykolog for PPR i Varde, Blåbjerg og Blåvandshuk Kommuner.

Jeg valgte at undlade at søge stillingen som Chefpsykolog for PPR i Ny Varde Kommune. Var i et halvt år ansat i Staben for Sundhed og Omsorg. Sagde så op i august 2007 og indgik i det firma, som min mand havde drevet i en årrække. Sammen døbte vi det fælles firma LifeQualityWest- det var min vision- og det navn fik jeg lov at tage med mig efter opsplitningen af vores fælles firma.